Elamakerta » Seta rekisteröi Jyväskylä Pride -tavaramerkin suojatakseen alkuperäistä yhdistystä uskovaisten perustamalta samannimiseltä yhdistykseltä – YLE.

Seta rekisteröi Jyväskylä Pride -tavaramerkin suojatakseen alkuperäistä yhdistystä uskovaisten perustamalta samannimiseltä yhdistykseltä – YLE.

Seta rekisteröi Jyväskylä Pride -tavaramerkin suojatakseen alkuperäistä yhdistystä uskovaisten perustamalta samannimiseltä yhdistykseltä - YLE.

H2: Jyväskylän Pride -yhdistysten välillä kiistaa tavaramerkistä

Jyväskylän Pride -tapahtumaa järjestävän yhdistyksen ja Uskovaisten Jyväskylä Pride -yhdistyksen välillä on syntynyt kiista. Uskovaisten Jyväskylä Pride -yhdistys on aiheuttanut hämmennystä käyttämällä samaa nimeä kuin alkuperäinen Jyväskylän Pride -yhdistys.

H2: Seta rekisteröi tavaramerkin

Seta ry, joka on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen etujärjestö, on rekisteröinyt tavaramerkin ”Jyväskylä Pride”. Tämä on tehty estääkseen Uskovaisten Jyväskylä Pride -yhdistystä käyttämästä samaa nimeä ja aiheuttamasta sekaannusta. Tavaramerkin rekisteröinti on osa Setan pyrkimystä suojella Pride-tapahtumien brändiä ja varmistaa, että ne pysyvät avoimina ja turvallisina tiloina kaikille.

H2: Kiista herättää huolta

Tilanne on herättänyt huolta ja kysymyksiä siitä, miten eri tahot voivat käyttää Pride-nimeä ja millaisia vaikutuksia sillä voi olla tapahtuman maineeseen ja osallistujien turvallisuuteen. Seta ry:n mukaan on tärkeää, että Pride-tapahtumat säilyvät avoimina ja turvallisina tiloina kaikille, ja että niiden nimiä ei käytetä harhaanjohtavasti.

H2: Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Uskovaisten Jyväskylä Pride -yhdistyksen toiminta on aiheuttanut sekaannusta ja huolta. On tärkeää, että Pride-tapahtumien nimiä suojellaan ja että ne pysyvät avoimina ja turvallisina tiloina kaikille”, sanoo Setan edustaja.

H2: Johtopäätös

Seta ry:n päätös rekisteröidä tavaramerkki ”Jyväskylä Pride” on tärkeä askel Pride-tapahtumien brändin ja maineen suojelemiseksi. Tämä varmistaa, että Pride-tapahtumat voivat jatkossakin olla avoimia ja turvallisia tiloja kaikille, riippumatta siitä, kuka yrittää käyttää niiden nimeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *