Elamakerta » Sähköpotkulautayhtiö jättää skuuttinsa Jyväskylän lumikasoihin – Keskisuomalainen raportoi

Sähköpotkulautayhtiö jättää skuuttinsa Jyväskylän lumikasoihin – Keskisuomalainen raportoi

Sähköpotkulautayhtiö jättää skuuttinsa Jyväskylän lumikasoihin - Keskisuomalainen raportoi

Jyväskylässä sähköpotkulautoja löytyy lumikasoista

Jyväskylän kaupungin lumikasoista on löydetty useita sähköpotkulautoja, jotka ovat jääneet talven jalkoihin. Sähköpotkulautayhtiö Voi on kertonut, että heidän skuuttinsa ovat joutuneet talvisäiden armoille.

Sähköpotkulautojen kohtalo talvella

Sähköpotkulautojen käyttö on kasvanut suosituksi kaupunkiliikenteessä, mutta talvella niiden säilytys on osoittautunut haasteelliseksi. Jyväskylän kaupungin lumikasat ovat paljastaneet, että osa näistä laitteista on jäänyt lumen alle.

Voi-yhtiön mukaan heidän skuuttinsa ovat joutuneet talvisäiden armoille. Yhtiö on kuitenkin vakuuttanut, että he tekevät parhaansa laitteiden pelastamiseksi ja korjaamiseksi.

Yhtiön toimet

Voi-yhtiö on ilmoittanut ryhtyvänsä toimenpiteisiin sähköpotkulautojen pelastamiseksi lumikasoista. Yhtiön edustaja kertoo, että heillä on tiimi, joka etsii ja pelastaa lumen alle jääneitä laitteita. Lisäksi yhtiö pyrkii korjaamaan ja huoltamaan laitteet, jotta ne olisivat jälleen käyttökelpoisia.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Jyväskylän lumikasoista löytyneet sähköpotkulaudat ovat osoitus siitä, että talvella näiden laitteiden säilytys on haaste. On tärkeää, että yhtiöt ottavat vastuun laitteidensa pelastamisesta ja huoltamisesta”, toteaa Keskisuomalaisen toimittaja.

Johtopäätös

Sähköpotkulautojen suosio on kasvanut, mutta niiden säilytys talvella on osoittautunut haasteelliseksi. Yhtiöiden on otettava vastuu laitteidensa pelastamisesta ja huoltamisesta, jotta ne pysyvät käyttökelpoisina ja turvallisina. Jyväskylän tapaus on esimerkki siitä, mitä voi tapahtua, jos näitä asioita ei hoideta asianmukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *