Elamakerta » Paha ajokeli aiheuttaa ongelmia Jyväskylän busseille – liukastelua ja juuttumista mäkiin, erityisesti yksi paikka keskustassa tuottaa haasteita.

Paha ajokeli aiheuttaa ongelmia Jyväskylän busseille – liukastelua ja juuttumista mäkiin, erityisesti yksi paikka keskustassa tuottaa haasteita.

Paha ajokeli aiheuttaa ongelmia Jyväskylän busseille - liukastelua ja juuttumista mäkiin, erityisesti yksi paikka keskustassa tuottaa haasteita.

Jyväskylän bussiliikenne kärsii huonosta ajokelistä

Jyväskylässä on havaittu ongelmia bussiliikenteessä, kun bussit ovat liukastelleet ja jääneet jumiin mäkiin huonon ajokelin vuoksi. Erityisesti keskustassa on yksi paikka, joka on osoittautunut erityisen hankalaksi.

Liukkaat mäet haasteena bussiliikenteelle

Huono ajokeli on aiheuttanut ongelmia Jyväskylän bussiliikenteelle. Liukkaat mäet ovat olleet haasteellisia busseille, jotka ovat jääneet jumiin tai liukastelleet. Tämä on aiheuttanut viivästyksiä ja hankaluuksia matkustajille.

Erityisesti keskustan alueella on yksi paikka, joka on osoittautunut erityisen hankalaksi. Tämä ”viheliäinen” paikka on aiheuttanut useita ongelmia ja viivästyksiä.

Kirjoittajan kommentit

Artikkelin kirjoittaja kommentoi tilannetta seuraavasti: ”Huono ajokeli on aiheuttanut monenlaisia ongelmia Jyväskylän bussiliikenteelle. Erityisesti keskustan alueella on yksi paikka, joka on osoittautunut erityisen hankalaksi. Tämä on aiheuttanut useita ongelmia ja viivästyksiä.”

Kirjoittajan johtopäätökset

Kirjoittaja päättää artikkelin seuraavasti: ”On tärkeää, että bussiliikenteen järjestäjät ja kaupungin päättäjät tekevät kaikkensa, jotta tällaiset ongelmat voidaan minimoida tulevaisuudessa. Liukkaat mäet ja huono ajokeli ovat haasteita, joihin on varauduttava paremmin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *