Elamakerta » Onko Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen mahdollista tänä talvena? – YLE

Onko Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen mahdollista tänä talvena? – YLE

Onko Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen mahdollista tänä talvena? - YLE

Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen tänä talvena on epävarmaa

Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen tänä talvena on yhä epävarmaa. Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluiden mukaan rataa ei ole vielä pystytty avaamaan, sillä järven jäätilanne ei ole ollut riittävän hyvä.

Luonnonolosuhteet asettavat haasteita radan avaamiselle

Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen on riippuvainen luonnonolosuhteista, ja tänä talvena ne ovat asettaneet haasteita. Järven jää ei ole ollut riittävän paksua ja kantavaa, jotta rata voitaisiin turvallisesti avata.

Radan avaaminen on edelleen mahdollista

Vaikka radan avaaminen on viivästynyt, se on edelleen mahdollista, mikäli jäätilanne paranee. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut seuraavat tilannetta aktiivisesti ja tekevät kaikkensa, jotta rata saadaan auki vielä tänä talvena.

Kirjoittajan kommentti

YLE:n toimittaja toteaa: ”Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen on tärkeä asia monille jyväskyläläisille ja kaupungin vierailijoille. Toivomme, että luonnonolosuhteet suosivat meitä ja rata saadaan auki mahdollisimman pian.”

Johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja päättää: ”Vaikka Jyväsjärven retkiluisteluradan avaaminen on viivästynyt, on vielä toivoa. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tekevät parhaansa, jotta rata saadaan auki vielä tänä talvena. Kuitenkin turvallisuus on aina etusijalla, joten rata avataan vasta, kun jäätilanne on riittävän hyvä.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *