Elamakerta » Mestarin kunnossapitopäällikkö varoittaa vanhempia lumikasojen vaaroista” – savonsanomat.fi.

Mestarin kunnossapitopäällikkö varoittaa vanhempia lumikasojen vaaroista” – savonsanomat.fi.

Mestarin kunnossapitopäällikkö varoittaa vanhempia lumikasojen vaaroista" - savonsanomat.fi.

## Lumikasat voivat olla vaarallisia – vanhempien tulisi olla tietoisia

Mestarin kunnossapitopäällikkö varoittaa, että lumikasat voivat olla vaarallisia leikkipaikkoja lapsille. Vanhempien tulisi olla tietoisia tästä ja valvoa lastensa leikkejä lumessa.

## Lumikasojen vaarat

Lumikasat voivat näyttää houkuttelevilta leikkipaikoilta lapsille, mutta ne voivat olla todella vaarallisia. Lumikasojen sisällä voi olla teräviä esineitä, kuten lasinsiruja tai metallinpalasia, jotka voivat vahingoittaa lapsia. Lisäksi lumikasat voivat sortua ja aiheuttaa loukkaantumisia.

## Vanhempien rooli

Vanhempien tulisi muistaa, että heidän tehtävänsä on suojella lapsiaan ja varmistaa, että heidän leikkinsä ovat turvallisia. Tämä tarkoittaa, että vanhempien tulisi valvoa lastensa leikkejä lumessa ja varmistaa, että lumikasat, joissa he leikkivät, ovat turvallisia.

## Mestarin kunnossapitopäällikön varoitus

Mestarin kunnossapitopäällikkö on varoittanut vanhempia lumikasojen vaaroista. Hän kehottaa vanhempia olemaan tietoisia lumikasojen vaaroista ja valvomaan lastensa leikkejä lumessa.

## Lainaus Mestarin kunnossapitopäälliköltä

Mestarin kunnossapitopäällikkö sanoo: ”Vanhempien pitäisi muistaa, että lumikasat ovat todella vaarallisia paikkoja. Ne voivat näyttää houkuttelevilta leikkipaikoilta lapsille, mutta ne voivat olla todella vaarallisia.”

## Johtopäätös

On tärkeää, että vanhemmat ovat tietoisia lumikasojen vaaroista ja valvovat lastensa leikkejä lumessa. Lumikasat voivat olla vaarallisia, ja vanhempien tulisi tehdä kaikkensa suojellakseen lapsiaan mahdollisilta vahingoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *