Elamakerta » Finnair jatkaa 95% alennusta ukrainalaisille lennoille Helsinkiin 30. marraskuuta asti.

Finnair jatkaa 95% alennusta ukrainalaisille lennoille Helsinkiin 30. marraskuuta asti.

Finnair jatkaa 95% alennuksen tarjoamista Ukrainan kansalaisille

Finnairin lentoyhtiö on jatkanut 95% alennuksen tarjoamista Ukrainan kansalaisille yhdensuuntaisista lennoista Helsinkiin neljästä Euroopan kaupungista – Varsovasta, Krakovasta, Budapestista ja Prahasta.

Ukrainalaiset voivat lentää Helsinkiin tällä alennuksella 30. marraskuuta 2023 asti. Yhtiö päivitti tämän tiedon verkkosivustollaan.

Alennus ei koske vain yhtä päivittäistä lentoa Varsovasta AY1144, mutta lukuun ottamatta tätä lentoa, Helsinkiin lentää Varsovasta kaksi muuta Finnairin lentoa päivittäin, joissa alennus on voimassa.

Alennus on saatavilla koodilla UKRAINE95 Finnair.com -sivustolla.

Alennuksen hyödyntämiseksi sinun on valittava lähtö- ja saapumispaikka sekä matkatyyppi (yhdensuuntainen matka) ostaessasi lippuja Finnairin verkkosivustolta. Sitten matkustajien määrän alla olevassa kentässä, klikkaa ”Käytä alennuskoodia” ja syötä koodi UKRAINE95.

Lippujen hinta lasketaan automaattisesti.

Finnair on jo useaan otteeseen jatkanut alennuksen tarjoamista lentolippuihin Helsinkiin Ukrainan kansalaisille. Yhtiön mukaan he haluavat tukea ukrainalaisia, jotka jättävät kotimaansa sodan takia ja matkustavat Suomeen.

**Lainaus artikkelin kirjoittajalta**

”Alennuksen jatkaminen on Finnairin tapa osoittaa solidaarisuutta Ukrainan kansalaisille, jotka ovat joutuneet jättämään kotimaansa. Se on myös osoitus siitä, että yritykset voivat tehdä osansa auttaakseen niitä, jotka ovat vaikeassa tilanteessa”, sanoo artikkelin kirjoittaja.

**Johtopäätös**

Finnairin päätös jatkaa merkittävää alennusta ukrainalaisille on merkittävä ele. Se osoittaa, että yritykset voivat ja niiden pitäisi tehdä osansa auttaakseen niitä, jotka ovat kriisitilanteissa. Tämä on esimerkki yritysvastuusta, joka ulottuu yli rajojen ja koskettaa ihmisiä kaikkialla maailmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *