Elamakerta » Sunnuntaina kuurosateita leviää lännestä ja paikallisesti saattaa esiintyä ukkosta, kertoo Aamuposti

Sunnuntaina kuurosateita leviää lännestä ja paikallisesti saattaa esiintyä ukkosta, kertoo Aamuposti

Sunnuntain sääennuste: Kuurosateita lännestä, mahdollisia ukkosia

Sunnuntaina Suomen sääkuvio muuttuu, kun lännestä leviää kuurosateita. Sateet voivat olla paikoin voimakkaita ja niiden mukana saattaa esiintyä ukkosta.

Kuurosateet leviävät lännestä

Ilmatieteen laitoksen mukaan lännestä leviävät kuurosateet saapuvat maamme rannikolle aamupäivän aikana ja leviävät iltapäivän mittaan itään päin. Sateiden mukana saattaa tulla myös ukkosta, mutta ukkoset ovat todennäköisesti paikallisia ja niiden voimakkuus vaihtelee.

Ukkosmahdollisuus paikallisesti

Ukkosmyrskyjen mahdollisuus on suurin sisämaassa, missä lämpötila nousee päivän mittaan yli 20 asteen. Ukkoset voivat olla voimakkaita, mutta ne ovat todennäköisesti paikallisia. Ilmatieteen laitos kehottaa seuraamaan säätiedotuksia ja varautumaan mahdollisiin sade- ja ukkoskuuroihin.

Artikkelin kirjoittajan kommentti

”Sunnuntain sää on tyypillinen kesäsään vaihtelu, jossa kuurosateet ja ukkoset ovat osa päivän kulkua. On tärkeää pitää mielessä, että vaikka sää voi olla paikoin epävakainen, se on osa normaalia kesäsäätä”, toteaa artikkelin kirjoittaja.

Johtopäätös

Sunnuntain sääennuste lupaa kuurosateita lännestä ja mahdollisia ukkosia. Sääolosuhteet vaihtelevat paikallisesti, joten on suositeltavaa seurata säätiedotuksia ja varautua mahdollisiin sade- ja ukkoskuuroihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *